Open Stage

Open Stage

Open Stage

Били ли сте някога на готино и младежко събитие?
Всеки гост на 28 април, на благотворителната Отворена сцена за артисти – знае за какво става дума.????
????Още в началото искаме да благодарим на нашите гости и участници, които ни помогнаха да съберем 700 лева????. ????Средствата ще насочим към Сирия, един от засегнатите региони на силното земетресение през февруари месец, което взе жертви и в Турция.
????Благодарение на мащабите на нашата организация ние имаме възможност да се свържем с други ротарактори на местно ниво. Така се убедихме, че проблемът далеч не свършва след медийното отразяване, а ежедневната борба за местното население все още е налице.
????За това се събрахме в заведение „FreeStyle” и си поговорихме за живота, за добротата, съчетавайки това и с готина музика.????
????На нашата „Отворена сцена“ се престрашиха да излязат 14 участника на всякаква възраст, сред които освен певци ????се изявиха и танцьори????, дуети и групи. Специално внимание искаме да обърнем на няколко деца от музикална школа АРТиКУЛ, които ????изненадаха публиката със своя голям талант.
????В една хубава вечер успяхме да се насладим на стандартния поп, който е завладял музикалната индустрия и стигнал даже до Русе, класическите рок парчета, народни песни, италианска музика, детски песни, трап и даже авторска музика????.
Гласът на публиката сложи на ????първо място русенската група „The ROCK”, която взе купата с изпълнението на „Holy Diver“ на Dio. Няма изненади тук, имайки предвид силната рок-сцена в Русе.
????Второ място получи Ина Георгиева-възпитаничка на НУИ " Проф. Веселин Стоянов" за песента „Мамо“ и на ????трето място връчихме награда и грамота на Магдалена Георгиева за нежното изпълнение на “Creep”-Radiohead. Тук идва време да поздравим нашите партньори от Русе Табак за спонсорството и техния принос към каузата ни????.
????Специална почит трябва да се даде и на красивата двойка Елка и Георги Николови, които станаха любимци на публиката ????с интересна хореография на танц. Вярно е, че когато двама души се обичат – танцуват.????????
????И ако още не сте убедени, колко готина е съб-културата на русенските артисти просто ще ????трябва да дойдете на следващият ни “Open Stage”.????


Влез си в профила | Регистрация