Един по-щастлив Ден на детето

Един по-щастлив Ден на детето

Един по-щастлив Ден на детето

 

По повод 1-ви юни – Денят на детето, Ротаракт клуб Плевен – Центрум организира празненство за децата от няколко центъра за настаняване от семеен тим, намиращи се в град Плевен. Забавата се състоя през изминалата неделя (06.06.2021г.) в една от защитените къщички, където живеят част от децата. Тя включваше богата програма с интересни състезателни игри, забавни танци и лакомства, организирана от аниматора на събитието – Боян Николов. Членовете на клуба допринесоха със специално подбрани подаръци и награди за всяко от децата. Членовете на клуба, освен че показаха завидни умения в дърпането на въже, проведоха образователна викторина с децата, които заявиха своите отлични познания по различни предмети.

След изпълнения ден с игри, усмивки и забавления, доволни децата си хапнаха вкусно благодарение на приятелите на клуба от пицария „Наполи“. Те се включиха непоколебимо в инициативата и спомогнаха за един по-щастлив и вкусен Ден на детето.

„Искаме да благодарим на всички, които приеха нашата инициатива с отворени обятия и най-вече на всички децата, които ни посрещнаха с прекрасна програма, включваща стихчета, песни и танци. Вярваме, че сме успели да направим празника им по-хубав и вълнуващ!“ - сподели президентът на клуба Теодор Тодоров.

 


Влез си в профила | Регистрация