На 16 ноември 2019г. се проведе семинар по Публичен Имидж (PR)


На 16 ноември 2019г. се проведе първият семинар за годината - Комуникации за НЕкомуникатори, организиран от комитета „Връзки с обществеността“ на Ротаракт в Дистрикт 2482 България.

На него:
✅ срещнахме се с личности, които са реализирали своите големи идеи.
✅ научихме се как да привлечем огромен брой съмишленици в нашата кауза.
✅ положихме основите за успешното организиране на мащабно събитие.
✅ развихме уменията си за успешна комуникация с медиите, въпреки че сме НЕкомуникатори.
✅ Разбрахме как нашето послание да достига по-бързо и по-ефективно до публиката, чрез използването на видеа


А лектори на семинара бяха:

1. Васил Кендов, който сподели повече по темата как личният му проект ????"Възроди твоето село" (http://www.zaselata.org/) се превърна в национална инициатива.????

????Васил е специалист с близо 20 години професионален опит. В момента е управител на Драфтис Консултанти. От 2006 се занимава с частни бизнес начинания. Преди да стартира собствен бизнес е заемал позиции като Директор продажби в AIG, Регионален директор за ДСК Гаранция и Директор на Либра.

????Повече за Васил може да научите в личния му блог: www.kendov.com

2. 

Гергана Иванова, основател на The Smarts, рекламна агенция. Темата на Гергана беше: Видеото - визитката на нашия проект.

????Опитът ѝ в рекламата започва през 1997 г. 10 години работи в международната агенция Ammirati Puris Lintas. През 2008 г. заедно с със своя партньор Радо Бимбалов основават агенция The Smarts. Гергана Иванова е и партньор в агенцията за медия планиране IQMedia, аудио-видео продуцентското студио Shoot и пиар агенция "Параграф 42". Завършила е програмата по Executive Management Program към BEIED, както и Executive Transition Program на ESMT Berlin.

3. 
Димитър Стефанов и Росен Моллов - Двамата са с по 16 години опит в транспортния бранш, като от 10 години са собственици на Куик Карго България ООД - логистична компания.

????Димитър Стефанов и Росен Моллов ни гостуваха по повод тазгодишното им включване в каузата "Капачки за бъдеще" на 29.09.2019г. Успяха да мотивират целия транспортен бранш да се включат в извозването на 70 тона капачки безвъзмездно и организираха цялостната логистика на събитието.Те ни разказаха защо припознаха каузата като своя и как успяха да привлекат толкова много партньори за нея.

Темата, по която споделиха повече информация, е: "Как да привлечем ефективни партньори за събитие с кауза"

4. Тотка Спасова - През 2017 г. Тотка започва да подкрепя най-големия доставчик на семинари в света "Success Resources", където има възможност да работи директно с една от собственичките на компанията, Вероника Тан. Само на 29 години Тотка става Регионален Мениджър за Обединеното кралство. Две години след приемане на тази позиция тя успява да позиционира английския офис като най-печелившия за цялата компания. В работата си тя отговаря за представянето на най-големите имена в марката, лектори от класата на Тони Робинс, Гари Ве и Робърт Кийосаки.

????Понастоящем Тотка има собствена компания - Kaizen Int., в партньорство с Moses Joel Nalocca. Тя дълбоко вярва, че образованието е ключът към успеха, за това е приела и като своя мисия да предостави едни от най-добрите възможности в тази сфера на българската аудитория.

????Тотка ни сподели повече по темата: "Как да организираме събитие в няколко лесни стъпки."????

????Повече информация за Тотка може да откриете тук: https://www.businessmasteryeurope.com/


Благодарим на лекторите и на всички, които присъстваха на семинара!

Прикачени файлове


Влез си в профила | Регистрация